Matkasse studentrabatt

Matkassar med studentrabatt

Att vara student innebär för många sitt första egna boende, samt ett första steg ut i vuxenlivet. Det innebär även att man har ett större ansvar för sin egen ekonomi, och sin matlagning. Tidigare har man kanske inte varit så medveten kring vad saker och ting kostar i matbutikerna, vilket man snällt tvingas vara nu när man lever på en studentbudget.

En lösning till det hektiska studentlivet är färdiga middagslösningar i form av en matkasse. Många går i tron om att detta är dyrare än vad det är att handla maten direkt i butik, detta stämmer inte. Faktum är att många av de företagen som erbjuder matkassar köper in så stora mängder råvaror att dom kan erbjuda billigare priser ut mot slutkund.

Detta är någonting företaget Studentkortet har anammat. Studentkortet är en förmånskort som ger studenter rabatter hos utvalda butiker, däribland en rad aktörer inom matkasse-branschen.
I skrivande stund ger dom studenter bland annat 30% rabatt på dina två första matkassar hos Linas Matkasse.

Studenter kan även åtnjuta följande kampanjer:

20% Rabatt på din första matkasse från Årstiderna

10% Rabatt på din första matkasse hos Simplefeast

Upp till 300 kr rabatt på din första matkasse hos Middagsfrid

Upp till 35% Rabatt på din första och andra matkasse hos Hellofresh 

Du hittar aktuella kampanjer på Studentkortets hemsida.

Med en färdig matkasse kan du som student både spara tid och pengar, samtidigt som du får hem en matkasse full av matglädje. Om du, som man ofta är som student är ett enmanshushåll så är en bonus att du får massvis med goda matlådor över.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du kommentera detta inlägget?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *