Hur det hela började..

Vi alla har varit där. När vi stått i valet och kvalet om vad vi faktiskt ska välja. Det kan handla om att man väljer mellan två olika bilmodeller, eller om man ska ha röd eller grön mjölk på ICA. Matkassar har blivit ett vanligt förekommande fenomen som allt fler använder sig utav för att underlätta sin vardag. Det ska hämtas och lämnas från dagis eller skola samt fritidsaktiviteter, samtidigt som maten ska inhandlas och tillagas. Vi var själva där, och kom fram till att en matkasse är rätt val för oss. När vi började söka insåg vi hur många aktörer som erbjuder matkassar och ville ta fram en tjänst som underlättar denna process.

Jamformatkasse.se grundades 2017 och har sedan dess hjälpt flera tusen besökare att fatta beslut kring vilken matkasse som passar deras familj bäst. Alla familjer har sina preferenser kring vilken matkasse som skulle passa dom bäst.

Hur fungerar det?

Jamformatkasse.se är en kostnadsfri tjänst där vi jämför matkassar från i skrivande stund 16 olika leverantörer. Vi har samlat in relevant information kring användarvillkor, sortiment och priser för att sedan presentera detta i överskådliga tabeller.

När du hittat den matkasse du vill beställa så klickar du på ”Till butik”. Du slussas då vidare direkt till leverantören och kan lägga din beställning.